Modulen Tarot

 De Modulen Tarot zijn onderdeel van de opleiding Leer der Mystieken maar kunnen ook los gevolg worden.

De modulen mogen in het eigen tempo gevolgd worden. Dat kan inhouden dat je jezelf inschrijft voor het deelnemen aan alle modulen binnen een semester of je kunt ervoor kiezen, om deze gespreid over meerdere semesters te volgen. Mocht u de opleiding Leer der Mystieken volgen en de modulen versnelt willen volgen, ook dan kunt u zich hiervoor inschrijven.

De Tarot:

Het lezen van de Tarot kaarten is een een echte studie, wil je dit op professionele wijze kunnen beoefenen. Het is een krachtig instrument, welke zich door middel van oeroude symbolen ons zicht kan bieden in onbewuste levensprocessen. Het systeem dat verborgen is in het tarot spel, het systeem van getallen, elementen, kleuren en heel veel symboliek.

Tarot is voor de één een kaart spel en voor de ander een magisch instrument  dat vaak alleen door mensen met de mediamieke aanleg wordt gebruikt. Maar zoals je een spiegel gebruikt om je uiterlijk te bekijken, zo kun je tarot gebruiken om je innerlijk te reflecteren.

Door te reflecteren, kun je inzicht krijgen in je onderbewuste motieven, kun je jezelf nog beter leren kennen. Om daarna dingen in je leven te kunnen veranderen, zodat je steeds meer je eigen leven kunt gaan leiden en niet het leven zoals je denkt dat, dat van je gevraagd wordt. Tarot is dus in zekere zin een hulp middel binnen je spirituele groeiproces.

Opbouwend door de modulen heen, word je door het systeem geleid, zodat je de betekenis van de kaarten zelf kunt gaan zien, om uiteindelijk aan te komen bij de 78e kaart. Van de grote arcade bestaande uit 22 kaarten tot de kleine arcade bestaande uit 56 kaarten. Welke  zijn onderverdeeld in vier symbolieken: munten (pentakels), bokalen (bekers), zwaarden en staven.

Kosten per module bedragen: 70,-  euro inclusief btw, koffie, thee en lesmateriaal, bij inschrijving te voldoen. De kosten voor het volgen van 6 modulen dagen Tarot bedragen 420,-. De aanbetaling is groot 140,-, te voldoen bij inschrijving. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Inschrijven

 

Docent: Alana Jerkel
Lestijd: Zondag 10.00 -16.00 uur
Locatie: Harderwijk – leslocaal  de Kelder

Les 5      29 oktober 2017               Tarot – Module 1
Les 6      5 november 2017            Tarot – Module 2 
Les 8      19 november 2017          Tarot – Module 3 
Les 16   1 oktober 2017                 Tarot – Module 4 
Les 18   15 oktober 2017               Tarot – Module 5    
Les 20   12 november 2017          Tarot – Module 6