Modulen Oude Magie

Het leven is magisch. Magie betekent het werken met geprogrammeerde energie. Wij werken vanuit verschillende culturen, Met name vanuit de Keltisch en oud Europese stromingen, zoals deze werden onderwezen in de oude mysterie scholen. Magie is voor veel mensen een zwaar beladen woord, zeker in combinatie met het woord rituelen. Hoofdthema’s zijn daarom; de balans, oorzaak en gevolg, verantwoording, integriteit en ethiek. We leren zowel solidair als in groepsvorming onze Magie in te zetten ten gunste van een ander en mensen die je lief hebt. We delen kennis over: gedachtekracht en programmering, het ritme van de natuur, de leer der elementen, (aarde, water, lucht, vuur en ruimte/tijd) en astrologie. U gaat praktisch aan de slag met rituelen waarbinnen we werken met de kracht van de natuur, de elementen, planeten, spells, beweging, houding, stem, klankkleur, kleur. Vanuit het “Oude Mediumschap werken we met: divanie,  attributen magie, familiairs of krachtdieren, grimoire en orakel methodes. U leert onderscheid maken tussen elementaire magie en het werken met de ancestors.
We belichten de geschiedenis, de overeenkomsten tussen verschillende oude religies en tradities en de nieuwe geloven en hoe cultuur daarmee veranderd is.
 
De lesstof over de oude Magie is als een rode draad verweven door de opleiding Leer der mystieken. Het  3e leerjaar bevat  6 modulen dagen Oude Magie. Wilt u deze modulen dagen volgen zonder deel te nemen aan de opleiding Leer der mystieken dan vind er voor inschrijving een intake gesprek plaats.
 
De kosten voor deze 6 modulen lesdagen bedragen 420,- Euro, inclusief BTW, lesmateriaal en koffie en thee. De aanbetaling bedraagt: 180,- Euro, deze dient u bij inschrijving te voldoen.

Inschrijven

Modulen Oude Magie

Docent: Marisa Bottenheft
Locatie: Lesruimte

Les 54   3 november 2017            Oude Magie 1             
Les 56   17 november 2017          Oude Magie 2        
Les 58   1 december 2017            Oude Magie 3             
Les 59   15 december 2017          Oude Magie 4