Modulen Trance Mediumschap

Het Trance – of Fysiek Mediumschap kent vele stadia. Van een lichte trance tot het echte fysiek Mediumschap.  Bij het beoefenen van beide vormen zijn we in een alternatieve staat. Des te meer we de controle kunnen loslagen, onszelf kunnen overgeven, des te verder de deur openstaat voor een gids die gebruik maakt van ons lichaam, om kennis over te brengen.

Het woord Trance komt van Entrance, binnenkomen.

Er zijn verschillende manieren van werken in Trance. Zo kennen we het Trance healen, Trance speaken, Trance writing alsmede Trance communicatie. Trance communicatie betekend dat een gids jouw lichaam tijdelijk gebruikt om te communiceren met overledenen.

Trance heeft altijd het doel om te doceren, kennis over te brengen en met name het Trance speaken en de Trance communicatie worden veelal beoefend in demonstratie vorm. Ook het Trance schrijven heeft als doel het overbrengen in van kennis en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het schrijven van informatieve artikelen en boeken met daarin nog onbekende kennis en heeft vaak een inspirerende vorm.

Het Trance – of fysiek Mediumschap is geen vanzelfsprekendheid en wordt vaak verward met het actieve mediumschap. Het vergt een enorme inzet en het bereiken van een staat van volledige overgave kan jaren in beslag nemen. Gedurende deze 4 modulen lesdagen maak je vooral kennis met het Trance Meduimschap, welke wordt onderbouwt met theorie, filosofie en oefeningen.

De modulen Trance Mediumschap zijn opgenomen in de opleiding leer der Mystieken. Deze 4 modulen lessen kunt u ook volgen zonder deel te nemen aan de opleiding Leer der Mystieken.

De kosten voor de 4 Modulen dagen trance Mediumschap bedragen; 280,- Euro. De aanbetaling bedraagt 140,- Euro, te voldoen bij inschrijving. De bedragen zijn inclusief BTW, lesmateriaal en koffie en thee.

Inschrijven

Modulen Trance Mediumschap

Docent: Marisa Bottenheft
Locatie: Lesruimte

Les 46   10 december 2017            Trance Medium 1            
Les 47   7 januari 2018                   Trance  Medium 2          
Les 48   21 januari 2018                 Trance Medium 3           
Les 49   25 augustus 2017             Trance Medium 4