Workshop medium en healing

De workshop Medium en healing medium heeft als doel het kennis maken met de basis elementen van het mediumschap en het healing mediumschap en is voor iedereen toegankelijk. Binnen een sfeervolle omgeving onderzoeken we tijdens de workshop waar je talenten liggen en wat op dit moment  het beste bij je past. Aan het einde van de workshop ontvang je desgewenst je ontwikkelings-mogelijkheden.

Het Mediumschap en het healen is een prachtig goed, de één krijgt het mee vanaf geboorte, een ander wordt het zich bewust in een later stadium en toch willen we allemaal hetzelfde. Het healen, het even bij de hand pakken van mensen, om hen met meer kracht hun weg te laten vervolgen.

Tijdens deze tweedaagse workshop maakt u kennis met de begrippen  psychic en medium, psychic healen en spirit healing.  Naast vormen van meditatie, zelfbewustzijn, ethiek en integriteit, theorie en filosofie gaan we aan de slag met diverse oefeningen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basis technieken van het mediumschap, hoe kun je altijd bij je informatie. We helpen je om de start als healer en medium te maken voor jezelf en anderen.

U kunt na deze kennismakingsworkshop doorstromen naar de volgende opleiding Leer der mystieken of de Vakopleiding Astrologie.  

De kosten voor deze tweedaagse workshop inclusief, koffie, thee en lesmateriaal bedragen 150,- Euro. De aanbetaling bedraagt 75,- Euro bij inschrijving. Het restantbedrag van 75,- euro dient voor aanvang van de workshop op de rekening van het MediumCollege te zijn bijgeschreven.

Rooster Workshop Mediumschap / Healing Mediumschap 2017

Tijden: 10.00-16.00 uur

Lesdagen                               datum                                               Docent                locatie
Zaterdag en Zondag              12 & 13 augustus 2017                    Marisa                   Harderwijk

Lesdagen                               datum                                                Docent               Locatie
Zaterdag en Zondag              19 en 20 augustus 2017                   Marisa                   Harderwijk

Inschrijven